top of page

 

Vi har sex olika barnföreställningar. De riktar sig till åldrarna 1-5 år, är alla mobila och kan spelas varsomhelst där det finns ett tillräckligt stort golv! Gemensamt för dem är att de bygger på vår musik blandat med barnvisor, improvisation, rytmik och rörelse. De uppmuntrar barn till att musicera med enkla medel och bryter normer kring vem som får och kan spela. Vi har spelat barnföreställningar ca 400 gånger och mött tusentals barn! Vi brinner för barns rätt att uppleva kultur med hög kvalité.
Vår senaste produktion heter Städa! Den kan ni se en glimt av här.

 

Innan Städa! skapade vi Flax som riktar sig till 1-3-åringar, tillsammans med Elin Waileth, 
 

Flax trailer hittar ni genom att klicka här:

Skepp o´hoj!

Ett musikaliskt båtäventyr på havets vågade våg

Välkommen ombord på de sus- och brusälskande sjömännen Tages och Ninos båt. I stället för roder styrs denna skuta av en tenorsaxofons rytm och rörelser. Kasta loss med dragspel, klarinett och slagverk, far iväg bland vågade vågor, virvlande sjögräs och svängiga grodor. Barnen får sjunga och spela med och fritt fantisera vidare kring havets alla andra (fantasi-)(o)djur. Är det en vattentunna eller en trumma? Vem bor där inne? Kan en spela på hav? Och hur låter det? Musiken är förankrad i jazz, improvisation och barnvisor och har till stor del komponerats av sjömännen själva.
Finns i två verisioner: För 1-3-åringar eller 3-5-åringar

Regicoachning: Karin Holmström

HALLÅ LÅDA!

Hallå? Hallå? Hallå? Hallå låda?

I lådorna finns en leksakshund och en leksakapa - som en dag börjar leva och ger sig ut på musikaliska äventyr bland lådor och frukter! 
Ett jazzigt rytmikäventyr där barnen får vara med och spela på frukter och annat spännande som hittas i lådorna! 

Medis senaste och mest interaktiva barnföreställning! 

Finns i två versioner:
För 3-5-åringar och för 1-3-åringar

Filmklipp se ovan.Regi: Karin Holmström

Min pinne

Min pinne

Spela video