top of page

Medis barnföreställningar

Vi har sju olika barnföreställningar. De riktar sig till åldrarna 1-5 år, är alla mobila och kan spelas varsomhelst där det finns ett tillräckligt stort golv! Gemensamt för dem är att de bygger på vår musik blandat med barnvisor, improvisation, rytmik och rörelse. De uppmuntrar barn till att musicera med enkla medel och bryter normer kring vem som får och kan spela. Vi har spelat våra barnföreställningar över 400 gånger och mött tusentals barn!

 

Vi brinner för barns rätt att uppleva kultur med hög kvalité.


Vår senaste produktion heter "I trädgårdslandet".

Nedan kan ni läsa om och se trailers till samtliga föreställningar!

För alla hushållsapparater

0O9A9829.jpg

Två trädgårdsmästare ska jobba en dag i trädgården. De gräver, sår och vattnar. Vad växer då i trädgårdslandet? Herr gurka! En pinne! Och en saxofon? Det är starten på ett lekfullt trädgårdsäventyr med jazziga toner och mycket spelglädje. 

Trädgårdsmästarna jobbar vidare i trädgården. Kan man vattna med en klarinett? Kan man spela på en vattenkanna? Vad händer när man är två men det bara finns en räfsa? 

Mellan grävandet och vattnandet bjuder trädgårdsmästarna på egenskriven musik och möter barnen med få ord och mycket interaktion.

Barnen får vara med och sjunga, spela grönsaksmaraccas och dansa med sjalar. Det blir rytmer och sväng på hinkar och spadar. Häng med och gräv för nu är det dags att jobba!

För barn 1-3 / 3-5 år

För alla hushållsapparater

Medi Städa! Fotograf Marcus Lundgren  (2

Städa!

Städa! handlar om två katter (jazzkatter?) som städar och tar med barnen på ett lustfyllt musikaliskt städäventyr. En älskar att städa och en älskar att jamma. Musik skapas på en städvagn, kvastar, hinkar, sopor, saxofon, klarinett och slagverk m.m.
Städa! är i sann Medi-anda med mycket interaktion med barnen, egna låtar blandade med barnvisor dans och rörelser.

Alla får spela på skräp!

För barn 1-3 / 3-5 år

För alla hushållsapparater

ida_emeli_foto_felicia_korman_webb_MG_0027.jpg

FLAX

En lekfull rörelse- och musikföreställning om locklåtar, att pröva sina vingar och bli flygfärdig. Två fågelfilurer lär känna sina vingar och sina röster. I boet spelar de blåsinstrument och slagverk, sjunger om lilla snigeln och blinkar med stjärnorna.

Kom! Var med! Flaxa, kraxa, dansa, lek och sjung med de nykläckta fågelfilurerna.

För 1-3 år